Menu

Kombinera svensk design och växter i inredningen

Svensk inredningsdesign är känd för sin tidlösa formgivning och stilrena drag. Det finns många svenska designers som har skapat möbler och inredning som är riktiga klassiker idag. Dessa går aldrig ur tiden och är lika populära nu som då. För att få ett snyggt hem som är tilltalande är det perfekt att kombinera svensk design med växter. Genom att odla dina egna gröna växter kan du göra inredningen ännu mer speciell och personlig. Kolla in https://flo-rea.com/ om du vill beställa fröer.

Odla dina egna växter för ett personligt hem

Du kan hitta allt du behöver för att kunna få vackra prunkande växter på https://flo-rea.com/. Det finns till och med en odlingsskola på https://flo-rea.com/ där du kan få tips och råd för att få snygga och välmående växter. Förutom fröer kan du även på https://flo-rea.com/ beställa tulpanlökar som du med fördel planterar under hösten. Då kommer du ha vackra tulpaner till våren som verkligen kommer göra under för atmosfären i ditt hem.

Gröna växter ger ett hem liv

Gröna växter ger en levande och fräsch känsla till hemmet. Fjädersparris och monstera är två växter som passar perfekt ihop med svensk design. Ett tips är att våga ha stora växter som ger hemmet karaktär. Det ger även en häftig känsla.

Svenska designklassiker

Det finns några riktiga klassiker när det kommer till svensk design. Exempelvis är Lilla Åland en stol som svensken Carl Malmsten designat en klassiker. Bruno Mathsson är en svensk möbelformgivare som har skapat många möbler. Hans möbler är perfekt att inreda med om du vill ha en inredning som håller över tid. Stringhyllan är en av Sveriges största och mest kända designikoner. Om du vill inreda med svensk design har en eller flera Stringhyllor en given plats i hemmet. Du kan dekorera en sådan hylla med vackra växter och inredningsdetaljer.

Skandinavisk inredning

Svensk design är en stor del av den skandinaviska inredningsstilen. Om du vill att ditt hem ska ha mer av den stilen ska du satsa på naturnära material som läder, sten och trä i inredningen. Fokus i den skandinaviska inredningsstilen är hållbarhet och kvalité och det är precis vad svenska designklassiker är kända för.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *