Menu

Vårdade golv lyfter fram den svenska designen

Svensk design är internationellt känd och älskad – möbler, konst och inredning är omtyckta både av oss skandinaver och många andra över hela världen. Vare sig du är konstintresserad eller älskar att inreda ditt hem i den nordiska och svenska stilen så krävs det också en del underhåll av resten av ditt hem för att verkligen låta designdetaljerna lysa.

Låt proffsen ta hand om golven

Mycket av den svenska designen och stilen är minimalistisk, elegant, mjuk och inspirerad av naturen, medan konstverk istället kan vara antingen avskalade eller fulla av färgprakt och härliga mönster. Många tänker på svensk möbeldesign eller glasdesign men inom den nordliga stilen ryms många uttryckssätt, och om dina favoriter verkligen ska kunna komma till sin rätt i ditt hem är det viktigt att du tar hand om resten av rummen där de visas upp. Ett exempel, och kanske något av det viktigaste, är golven. Allteftersom åren går blir trägolv repade och matta, och i stort behov av en uppfräschning. Bor du i en vacker våning i Stockholm, inredd med vacker svensk design, kommer hela ditt hem stråla ännu vackrare om du ser till att trägolven också är väl omhändertagna. Att anlita proffs för att slipa golv på Kungsholmen är en bra investering som kommer lyfta både ditt hem, ditt humör och få din inredning att stråla. Vackra trägolv kan också sägas vara en del av den svenska designen då den vackra och enkla skandinaviska stilen också går igen i våra ljusa trägolv. När golven mår bra blir det också lättare för dig att fortsätta inreda eller göra förändringar, då slipade och behandlade golv får ny lyster och ett nytt ljus.

Hitta rätt hantverkare

När du anlitar erfarna golvhantverkare kan du vara trygg i att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt där du som kund står i centrum. De är tydliga med priser och går alltid igenom vad som behöver göras tillsammans med dig, så att du ska slippa obehagliga överraskningar eller bli fakturerad för mer än ni kom överens om. Proffsen vet vad de gör och vad du och ditt golv behöver för hjälp, så det är alltid värt att enbart fokusera på erkända hantverkare som fått bra omdömen från andra kunder. Nyslipade och vårdade golv kan få ett hem att se nästan nytt ut, och när hantverkarnas jobb är gjort är det dags för dig att sluta cirkeln. Det är tid att gå igenom vilka designdetaljer du vill inreda med för att skapa ett vackert och harmoniskt hem, och vilken typ av stil du vill ska vara framträdande. Glöm inte heller växters kraft att skapa både liv och atmosfär i ett hem, samtidigt som många både renar och fuktar inomhusluften. Då luften i våra hem ofta innehåller rester av kemikalier är det bra att placera ut växter som hjälper till att plocka upp en del av dem, till exempel fredskalla, guldpalm, gullranka och ampellilja. När allt är färdigt och som du vill ha det, är det hög tid för dig att glida ner i närmsta Bruno Mathsson-fåtölj och njuta av ditt (nästan) nya hem!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *